För att kunna ta bort en grupp måste följande göras:

1. Ta bort alla medlemmar från gruppen

"Medlemsgrupper" i vänstermenyn --> välj önskad grupp --> klicka på "Ändra" ute till höger om en medlem --> "Ta bort från grupp".

2. Ta bort alla aktiviteter

”Medlemsgrupper" i vänstermenyn --> välj önskad grupp --> "När--> /Rapportera närvaro”.

3. Ta bort gruppen

"Grupper" i vänstermenyn --> klicka på ”Ändra” ute till höger om önskad grupp --> ”Ta bort”.
Det krävs att punkt 1 och 2 är uppfyllda för att ”Ta bort”-knappen ska synas.

OBS! Är fakturor skickade till gruppen går den inte att ta bort. När nästa period skapas kan man istället välja att inte kopiera över gruppen.

Innehåller gruppen mer än 50 medlemmar kan vi hjälpa er att ta bort gruppen. Gör först steg 1 och 2. Döp sedan om gruppen till "Ta bort" och meddela oss på telefon eller mail, så går vi in och tar bort gruppen åt er.