Utskick via e-post

Via Medlemsgrupper i vänstermenyn → välj en medlemsgrupp i rullistan → Utskick i toppmenyn → Utskick via e-post, kan ni skicka ett mail till en specifik grupp. På höger sidan syns deltagarna i gruppen som även kommer vara mottagare av mailet.

Önskar ni göra ett utskick till hela föreningen görs detta enklast via Personregister i vänstermenyn  Avancerad sökning i toppmenyn (det är bara behörighetsgruppen Huvudadministratör som kommer åt denna funktionen eller de ledare som har extra behörighet).

Utskick via sms

Via Medlemsgrupper i vänstermenyn → välj en medlemsgrupp i rullistan → Utskick i toppmenyn → Utskick via sms, kan föreningen skicka sms till en specifik grupp. Det är endast Huvudadministratörer som kan skicka sms via denna funktion.

Vill ni ändra namnet för avsändare klicka på Föreningsinställningar i vänstermenyn → SMS i toppmenyn → skriv det namn ni vill ha som avsändare i fältet. OBS! Max 11 tecken.

Vill ni köpa fler sms till er förening? Skicka ett mail till oss på info@sportadmin.se

Gratis utskick via sms-grupp

Supertext har ett samarbete med SportAdmin som möjliggör en gratisfunktion gällande många-till-många-kommunikation via vanliga sms och helt enkelt löser behovet att snabbt kunna kommunicera med flera samtidigt.

Via Medlemsgrupper i vänstermenyn → välj en medlemsgrupp i rullistan → Utskick i toppmenyn → Gratis utskick via smsgrupp, kan ni skapa en sms-grupp för en specifik grupp genom att klicka på Ny SMSgrupp>>.

Frågor och svar

Varför är jag med i en SMS-grupp?

Din förening använder sig av SportAdmin som i samarbete med Supertext möjliggör att föreningens grupper kan skicka gratis sms för att enkelt kommunicera mellan medlemmarna i föreningen.

Vad kostar en SMS-grupp?

Det är gratis att ha en SMS-gruppen via SportAdmin. Mottagarna betalar en vanlig sms-kostnad om de väljer att svara på smset. Om du har gratis sms via din leverantör är det självklart inga extra avgifter som tillkommer. Att skriva ett meddelande till din grupp kostar som ett enda sms oavsett hur många medlemmar/mottagare gruppen har.

Hur tar jag bort mig själv från en SMS-grupp?

Skicka /tyst till gruppen för att tillfälligt sluta få meddelanden.

Skicka /tyst igen för att börja ta emot meddelanden igen.

Skicka /stopp till gruppen för att tas bort från gruppen.

Skicka /start till gruppen för att läggs till i gruppen igen.

Hur vet jag vilka som är medlemmar i gruppen?

Skicka /medlemmar till gruppen.

Att tänka på för ledare som skapar SMS-grupper i SportAdmin

Max 70 mobilnummer per SMS-grupp.

Max 5 SMS-grupper per medlemsgrupp.

Samma mobilnummer kan max finnas med i totalt 20 SMS-grupper.

Tar ni bort/lägger till/ändrar personer eller telefonnummer i er grupp så måste ni även uppdatera SMS-gruppen.

Vem får svara i SMS-gruppen?

1. Alla i gruppen → Alla skickar till alla.

2. Enbart admin i gruppen → Admin skickar till alla. Deltagarna skickar endast till admin.

3. Alla utom admin i gruppen → Admin skickar till alla. Deltagarna skickar till endast deltagarna.

Läs mer om funktionen på Supertext.