SportAdmin har stöd för att importera serier för fotboll, innebandy, handboll och ishockey. För att serien ska finnas att importera i SportAdmin behöver den ligga upplagd hos ert förbund. Vi hämtar informationen från förbundens officiella hemsidor, inte direkt från t.ex. FOGIS när det gäller fotboll.

Importera serie

Gå till Medlemsgrupper i vänstermenyn → välj grupp i rullistan → klicka på Matcher i toppmenyn → klicka på Importera serie → klicka på laget till höger om den serie ni vill importera → välj matchlängd, uppgifter som berör kallelser och ev. samlingstid → klicka på Spara.

Nu är matcherna importerade och har lagts upp som aktiviteter i närvarokortet samt i MedlemsAppen om föreningen och medlemmarna använder den.

Serien saknas

Om ni ej hittar er serie efter att ha klickar på Importera serie → klicka på Visa alla serier → leta fram rätt serie och klicka på den → därefter klicka på laget ni vill importera för → välj matchlängd, uppgifter som berör kallelser och ev. samlingstid → klicka på Spara.

Finns inte serien ni söker under Visa alla serier dubbelkoll att den finns hos ert förbund. Om serien inte finns hos förbundet, kontakta förbundet. Om serien finns hos förbundet, kontakta oss på supporten.

Knappen Importera serie saknas

Kontakta supporten för vidare hjälp.

Matchändringar hos förbundet

Alla matchändringar gällande tid, datum och plats som sker hos förbundet uppdateras automatiskt i SportAdmin varje natt.

Strukna eller borttagna matcher för ishockey, handboll och innebandy måste manuellt markeras i SportAdmin som strukna eller tas bort av föreningen. För att göra detta, klicka på Visa ute till höger på respektive match Ändra bocka i Match struken eller klicka på den röda knappen Ta bort.

Gällande fotboll stryks matcherna automatiskt i SportAdmin om de stryks hos förbundet, men vid borttagning av matcher behöver detta göras manuellt i SportAdmin trots att de tagits bort hos förbundet.