Inför en viktig träning eller nästa match kan det vara bra att skicka en kallelse för att, på förhand, få veta vilka som dyker upp. Kallelserna går ut till medlemmarna över mail och kan besvaras antingen via mail eller i SportAdmin MedlemsApp.

Såhär skickas en kallelse

1. Lägg upp en aktivitet under ”Närvaro”. Läs mer om detta här.
2. Gå till ”Kallelser” klicka ”Visa” ute till höger om aktuell aktivitet.
3. Om aktivitetsinformationen behöver korrigeras, klicka ”Ändra”.
Klickar du "Ändra" kan du också välja om det ska skickas påminnelser på kallelsen. Automatisk påminnelse är ibockat när aktiviteten skapas – vill du inte att det ska skickas några påminnelser på kallelsen bockar du ur och trycker "Spara och börja kalla".
4. Markera vilka deltagare som ska få kallelsen → klicka sedan på ”Maila kallelse”.