Om föreningen vill inhämta samtycke från medlemmarna kan detta göras med hjälp av användarvillkor.

Lägg till användarvillkor genom att klicka på "Inställningar" i vänstermenyn → ”användarvillkor" i toppmenyn klicka på "Lägg till användarvillkor” i toppmenyn bocka i rutan ”Aktivera” klicka på "spara"

När villkoren är aktiverade kan medlemmarna godkänna dessa i MedlemsAppen, via anmälningsformulär samt i bokningsfunktionen.