Toppbannern är en banner som visas överst på er hemsida. Denna kan användas för att informera om kommande evenemang, anmälningar, bli medlem eller andra viktiga händelser.

För att lägga till en Toppbanner följer ni nedan steg:
1. Gå till ”Inställningar – Hemsida” → ”Annonser” → ”Toppbanner”.
2. Kryssa i ”Aktiverad” och lägg till den text du vill ska visas (Tips: håll det kort och koncist).

3. Lägg till länk om ni vill länka vidare till en annan sida (kanske till er biljettsida för nästa match eller tävling?)

4. Välj vilka sidor som Toppbannern ska visas på och klicka på ”Uppdatera”