Under ”Tillval” i toppmenyn för bokningar skapas och redigeras de tillval som ska vara tillgängliga i bokningsfunktionen.

Skapa tillval

För att skapa ett tillval, tryck ”Nytt tillval” uppe till höger.

• Välj en kostnadstyp för tillvalet
  • Välj tillvalets namn
  • Välj vad tillvalet ska kosta
  • Välj max antal som det ska vara möjligt att välja av tillvalet för enskild medlem
  • Välj om tillvalet ska vara aktivt eller inte

Koppla tillval

För att koppla ett eller flera tillval till en grupp i bokningsfunktionen gör du så här: "Bokningar" i toppmenyn "Gruppinställningar" raden under klicka "Ändra" ute till höger om en grupp scrolla ner till rutan som heter "Inställningar Tillval" och välj det tillval som ska kopplas på.

Tillvalen dyker då upp som ett mellansteg innan medlemmen kommer till betalningsläget i bokningsfunktionen. Kostnaden för de valda tillvalen läggs på den gruppkostnad som finns för gruppen och medlemmen betalar det i samma läge.