OBS! Denna manual gäller endast för föreningar som har en äldre version av SportAdmin.

Under Fakturering i vänstermenyn → Faktureringsinställningar i toppmenyn → inställningar i undermenyn kan ni som förening göra några grundläggande inställningar kopplade till er fakturering.

Påminnelsetexter

Väl inne under Fakturering i vänstermenyn → Faktureringsinställningar i toppmenyn → inställningar i undermenyn finns det möjlighet att lägga upp påminnelsetexter. Ni kan här lägga upp den påminnelse ni vill ha för påminnelse ett, två, tre och fyra. Klicka på plustecknet för att fälla ut textrutan och klicka på Spara efter era korrigeringar.

Tänk på att skriva en relativt generell påminnelsetext då alla fakturor får samma påminnelsetext oberoende om det är en medlemsfaktura, en övrig faktura eller en faktura till en sponsor.