SportAdmin erbjuder tre olika utbildningar; Grunder - Ekonomi/Kansliservice - Hemsida.
Dessa ingår alltid vid uppstart av systemet, sker över telefon och är kostnadsfria.

Önskar man gå ytterligare en utbildning, en sk. extrautbildning, går det givetvis bra och vi tar då ut en avgift för detta. Detta kan tex. vara i situationer då man har en ny kanslist i föreningen som behöver lära sig systemet.

Om man önskar att boka in det sistnämnda, ber vi er att alltid först ta kontakt med vår support på info@sportadmin.se för att få hjälp med vilken typ av utbildning som blir bäst för just er. Kanske kan ni redan lite, eller vill lägga extra krut på något specifikt, då kan vi utifrån önskemål skräddarsy extrautbildningen.

Telefonutbildning 1 - Grunder

Här går vi igenom grunderna i systemet. Ni kommer att att få inloggningsuppgifter till SportAdmin under utbildningen.
Obs! Innan Utbildning 1 kan genomföras måste ni ha skickat in ert medlemsregister till oss. För att ladda upp medlemsregistret, klicka här. Vi behöver fem arbetsdagar på oss att importera registret. (Gäller endast nykund)

Telefonutbildning 2 – Ekonomi

Här går vi igenom de bitar som rör ekonomi, så som gruppkostnader, aviseringar, bokningsfunktion, arvodeshantering, MedlemsApp med mera.

Telefonutbildning 3 – Hemsida

Här går vi igenom grundinställningarna för hemsidan. Denna utbildning går bra att gå redan efter Utbildning 1 och bokas givetvis endast om man ska ha sin hemsida genom SportAdmin.

---

Hur går en utbildning till?

Alla deltagare sitter med varsin dator, med internetuppkoppling, och följer med vår utbildare som instruerar över telefon. Man behöver således tillgång till telefon, dator och internetuppkoppling.

Hur lång tid tar en utbildning?

Utbildningen beräknas ta cirka 2 timmar.

Vilka bör vara med?

Vi rekommenderar att man är max 5 stycken och att endast de som faktiskt kommer att jobba med delarna som utbildningen avser, är de som sitter med.

Önskar man en genomgång för sina ledare är detta något man gör internt inom föreningen i efterhand.

Övrig info

Återbud måste meddelas senast 24 timmar innan utbildningen äger rum, annars debiteras föreningen 500 kr ex moms för utbildningen.

---

Intresserad av att boka en tid?

Hitta en tid som passar i vår utbildningskalender - ni ser alla tider samt preliminärbokar genom att klicka här.
Gäller det en extrautbildning ber vi er som sagt att först ta kontakt med vår support på info@sportadmin.se