1. Har du senaste uppdateringen av MedlemsAppen?

Ja → superbra! Se steg 2.

Nej → uppdatera! :)

2. Vilken mobiltelefon har du?

3. Har du senaste versionen på din telefon?*

Ja → vilken?

Nej → vilken? Om du har möjlighet - uppdatera! :)

4. Vilken mailadress skriver du in?

5. Får du engångskoden?

Ja → när du skriver in engångskoden, får du upp något felmeddelande?

Ja → vad säger felmeddelandet?

Nej → vad syns på sidan? Beskriv!

Nej → titta igenom din skräppost samt spaminställningar i din mailklient.

6. Om problemet kvarstår efter att ha följt ovan punkter, kontakta supporten! Ha svar på ovan frågor, redo! Om du mailar, skicka gärna med bilder om du har möjlighet!

Kontaktuppgifter
info@sportadmin.se
040-630 10 60

*Se vilken version du har på din:

iPhone

Gå in på “Inställningar” → “Allmänt” → “Om” → se “Programversion.

Android

Gå in på “Inställningar” →”System” → “Avancerat” → “Systemuppdatering”