För att lägga in en länk i en nyhet, vänligen gör så här:

Skriv färdigt din text → klicka på “Infoga”-knappen → i rutan “Extern länk” fyller du i adressen till sidan som man ska komma till när man klickar på länken → markera det ord/mening i din text som ska länkas → klicka på “Infoga”-knappen som ligger till höger om adressen du nyss fyllt i.

För att dubbelkolla att länkningen blev rätt kan du hålla muspekaren över ordet/mening du har länkat. Blir ordet/meningen understruket samt blåmarkerat är länkningen rätt!