Om medlemsgruppen inte är kopplad till hemsidan kommer plustecknet inte dyka upp på hemsidan. Det kan också vara så att många medlemsgrupper är kopplade till en och samma verksamhet.

1. Koppla grupp

Logga in på hemsidan → klicka på de tre strecken uppe i högerhörnet → “Inställningar - Hemsida” → “Verksamhet” → “Koppla grupper”.

… vänsterkolumnen är medlemsgrupperna som ligger i SportAdmin, högerkolumnen är verksamheterna som ligger på hemsidan. Koppla ihop rätt grupp med rätt verksamhet.

2. När du är inne på kalendern på hemsida → klicka upp drop-down listan "Alla grupper" som ligger uppe i högerhörnet → välj en grupp. Då ska plustecknet dyka upp!