SMSGrupp

SMSgrupp i samarbete med SportAdmin. SMSgrupp är en gratistjänst som möjliggör många-till-många-kommunikation via vanliga SMS och enkelt löser behovet att snabbt kunna kommunicera med flera samtidigt.

Frågor och svar:

Varför är jag med i en SMSgrupp?

Din förening använder sig av SportAdmin som i samarbete med SMSgrupp kan skicka gratis sms för att enkelt kommunicera mellan medlemmarna i föreningen.

Vad kostar SMSgrupp?

Det är gratis att skicka gruppsms från SportAdmin. Mottagarna betalar en vanlig sms-kostnad om de väljer att svara på smset. Om du har gratis sms via din leverantör är det självklart inga extra avgifter som tillkommer. Att skriva ett meddelande till din grupp kostar som ett enda SMS oavsett hur många medlemmar gruppen har.

Hur tar jag bort mig själv från en grupp?

Skicka /tyst till gruppen för att tillfälligt sluta få meddelanden,

Skicka /tyst igen för att börja ta emot meddelanden igen

Skicka /stopp till gruppen så tas du bort från gruppen

Skicka /start till gruppen så läggs du till igen

Vilka är medlemmar i gruppen?

Skicka /medlemmar till gruppen

Att tänka på för ledare som skapar SMS-grupper i SportAdmin:

Max 70 mobilnummer per smsgrupp

Max 5 smsgrupper per grupp

Samma mobilnummer kan max finnas med i totalt 20 smsgrupper

Tar ni bort/lägger till/ändrar personer eller telefonnummer i er grupp så måste ni även uppdatera smsgruppen.

Man kan per smsgrupp redigera vem som är admin och vem som ska få svaren i smsgruppen:

1. Alla i gruppen: Alla skickar till alla.

2. Enbart admin i gruppen: Admin skickar till alla. Deltagarna skickar endast till admin.

3. Alla utom admin i gruppen:Admin skickar till alla. Deltagarna skickar till endast deltagarna.

Läs mer om funktionen på www.smsgrupp.se