Om en medlem av någon anledningen har betalat in via swish/bankgiro/plusgiro/kontanter trots att era medlemmar ska betala via sin avisering, gör så här för att åtgärda det:

1. Börja med att betala tillbaka pengarna till medlemmen.

2. Hänvisa medlemmen till aviseringen som ni har skickat ut. Om medlemmen inte hittar sin avisering i sin mailkorg, be hen titta i skräpposten. Annars, gå in i medlemsgruppen och leta upp medlemmen → klicka på flygplanet ute till höger → välj eventuellt antal betaldagar → “Skicka”.