Om en medlem av någon anledningen har betalat in via föreningens swish/bankgiro/plusgiro/kontanter trots att era medlemmar ska betala via sin avisering kan ni åtgärda detta genom:

1. Börja med att betala tillbaka pengarna till medlemmen.

2. Hänvisa medlemmen till aviseringen som ni har skickat ut.
Om medlemmen inte hittar sin avisering i sin mailkorg, be hen titta i skräpposten. Annars, gå in i medlemsgruppen → klicka på flygplanet ute till höger om medlemmens rad → välj antal betaldagar → Skicka.

Flygplanet ser ut så här: