Om du är ledare i mer än en förening behöver du separata inlogg till vardera förening. Önskar du inlogg till SportAdmin, kontakta din förening så hjälper de dig!

Så här skickar du som huvudadministratör ut inlogg till era ledare >>

Jag kommer bara in i min ena förening

Om du redan har inlogg i båda föreningarna och ditt användarID är samma - kontakta en av föreningarna och be dem ändra ditt användarID. AnvändarID:et måste skilja sig från den andra föreningen.