*Denna funktion finns endast i tjänsten Kansliservice

För att skapa en schemalagd kallelser, börja med att gå in i en medlemsgrupp → “Närvaro” uppe i toppmenyn → klicka på “Lägg till aktivitet” uppe i högerhörnet → fyll i aktivitet, plats och datum i vänsterrutan.

I högerrutan, “Schemalagd kallelse” väljer ni hur många dagar innan aktiviteten som kallelsen ska skickas ut.
Klicka “Spara” för att skicka ut kallelsen direkt.
Klicka “Spara och välj mottagare >>” för att välja vilka medlemmar som ska få kallelsen och skicka sedan ut den.