Håll koll på deltagarnas progression med hjälp av utmärkelser i SportAdmin. Utmärkelser används främst av simföreningar för att bocka av vilka kriterier deltagarna klarat av för de simmärken de ska ta under terminen.

KOM IGÅNG

1. Lägg till utmärkelse

2. Koppla utmärkelser till grupper

1. Lägg till utmärkelse

ALTERNATIV 1  - IMPORTERA UTMÄRKELSE

Om ni använder er av simmärken från Svensk Simidrott kan ni importera dessa och tillhörande kriterier med bara två knapptryck!

1. Navigera till Utmärkelser i vänstermenyn
2. Klicka på IMPORTERA > välj den utmärkelse ni vill importera

ALTERNATIV 2  - SKAPA EGEN UTMÄRKELSE

Välj detta alternativ om ni behöver lägga upp en egen utmärkelse men egna kriterier.

1.1 Navigera till Utmärkelser i vänstermenyn
1.2 Klicka på Skapa utmärkelse uppe i högerhörnet

1.3 Fyll i utmärkelsens namn och ladda upp tillhörande bild

1.4 Lägg till kriterium och ange uppgifter som ska uppfyllas för att klara utmärkelsen

1.5 Klicka på Spara

2. Koppla utmärkelser till grupper

Varje utmärkelse kan kopplas till specifika medlemsgrupper. När utmärkelsen är kopplad till gruppen kommer ledaren för gruppen ha tillgång till utmärkelsen i gruppen.

ALTERNATIV 1  - KOPPLA UTMRÄKELSE TILL GRUPPTYP

2.1 Navigera till Föreningsinställningar > Grupptyper

2.2 Klicka på Ändra ute till höger om grupptypen

2.3 Välj vilken/vilka utmärkelser som ska kopplas till alla grupper som ingår i grupptypen

2.4 Klicka på Uppdatera

ALTERNATIV 1  - KOPPLA UTMRÄKELSE TILL GRUPP

2.1 Navigera till Medlemsgrupper > Grupplista

2.2 Klicka på ändra ute till höger om gruppen och bocka i de utmärkelser grupper ska ha tillgång till

TIPS!

Om det är flera grupper som ska ha samma utmärkelser kopplade till sig gåt det att ställa in detta för flera grupper samtidigt.

1. Navigera till Medlemsgrupper > Grupplista

2. Bocka i grupperna du vill koppla utmärkelsen till > Klicka på Massuppdatera

3. Tänd rutan för Utmärkelser och bocka i de utmärkelser du vill koppla till grupperna

LEDARAPP
Nyfiken på hur ledaren hanterar utmärkelser i LedarAppen?

Kolla på vår videoutbildning för ledare HÄR!